Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Trampalona (1415888) - Osiris F.C. (315076) » 257156017: T29/J7/VI

Liga 257156017 Información oficial sobre el partido 257156017 en Hattrick

13.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VI.1011 (15329)

Liverpool Footbal Club Alineación oficial del equipo 'Liverpool Footbal Club' en el partido 1 - 3 León Crusaders CF. Alineación oficial del equipo 'León Crusaders CF.' en el partido
0 - 1 Duff Findlayson (18')
0 - 2 Manuel Ruiz-Jarabo (32')
0 - 3 Sebastián Medina Martín (41')
Francesco Bitonti (85') 1 - 3
Liverpool Footbal Club Alineación oficial del equipo 'Liverpool Footbal Club' en el partido 1 - 3 León Crusaders CF. Alineación oficial del equipo 'León Crusaders CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Liverpool Footbal Club Alineación oficial del equipo 'Liverpool Footbal Club' en el partido 1 - 1 León Crusaders CF. Alineación oficial del equipo 'León Crusaders CF.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liverpool Footbal Club

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Liverpool van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Francesco Bitonti en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Jørgen Ørnstrup va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Liverpool se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Liverpool va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Brusca, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleksi Liikanen de Liverpool amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Bitonti de Liverpool va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Carlos Brusca estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Livio Wons ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

León Crusaders CF.

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Duff Findlayson va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Crusaders va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Ruiz-Jarabo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Crusaders augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sebastián Medina Martín es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Sebastián Medina Martín de Crusaders va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Crusaders va fer una substitució al minut 39. Manuel Ruiz-Jarabo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sebastián Medina Martín.
  • 090 Minuto 48 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 48 de partit, quan un jugador de Crusaders, en Mikko Kauppi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.