Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dolores Futbol club (121470) - Liverpool.U.C (312878) » 257154094: T29/J3/VI

Liga 257154094 Información oficial sobre el partido 257154094 en Hattrick

16.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VI.977 (15295)

That people Alineación oficial del equipo 'That people' en el partido 2 - 1 Liverpool.U.C Alineación oficial del equipo 'Liverpool.U.C' en el partido
Enrique León Arteaga (13') 1 - 0
1 - 1 Iker Murciano (44')
Leonard Ghionea (87') 2 - 1
That people Alineación oficial del equipo 'That people' en el partido 2 - 1 Liverpool.U.C Alineación oficial del equipo 'Liverpool.U.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
That people Alineación oficial del equipo 'That people' en el partido 2 - 0 Liverpool.U.C Alineación oficial del equipo 'Liverpool.U.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

That people

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 13 minuts, Enrique León Arteaga va superar per velocitat Aldo Bande per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leonard Ghionea, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del people se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Mauro Arechavaleta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Leonard Ghionea va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de people la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Liverpool.U.C

Goles Goles

  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Iker Murciano! Un inimaginable dribbling sobre Jesús Alonso va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a Liverpool.U.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Liverpool.U.C van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 43, però Egbert Darchinger va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aldo Bande de Liverpool.U.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Garcia de Liverpool.U.C es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Santiago Cirarrueta ocupà el lloc d'en Víctor Echevarrieta al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Liverpool.U.C quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Liverpool.U.C, en Pedro Miguel Loução, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Víctor Echevarrieta no era cap impediment.
  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Iker Murciano, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pedro Miguel Loução, en lloc de córrer, relliscava.