Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Cangas F.C (1595029) - Euthanatos (488585) » 257153094: T29/J4/VI

Liga 257153094 Información oficial sobre el partido 257153094 en Hattrick

23.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VI.959 (15277)

Akatsuki C.F. Alineación oficial del equipo 'Akatsuki C.F.' en el partido 2 - 1 Euthanatos Alineación oficial del equipo 'Euthanatos' en el partido
Jorge Meire (57') 1 - 0
1 - 1 Rodrigo Gutiérrez (59')
Antti Pohjolainen (65') 2 - 1
Akatsuki C.F. Alineación oficial del equipo 'Akatsuki C.F.' en el partido 2 - 1 Euthanatos Alineación oficial del equipo 'Euthanatos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Akatsuki C.F. Alineación oficial del equipo 'Akatsuki C.F.' en el partido 1 - 0 Euthanatos Alineación oficial del equipo 'Euthanatos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Akatsuki C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Akatsuki va ser Jorge Meire.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Akatsuki van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antti Pohjolainen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Pep Bañeres va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Akatsuki se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 27, el Akatsuki estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Jorge Meire va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Akatsuki va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antti Pohjolainen en un 1 contra 1 amb el porter Atanasije Žarkov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): El jugador de Akatsuki Adam Trandahl va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Timoteu Gurriarán va entrar en el seu lloc.

Euthanatos

Goles Goles

  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Euthanatos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Rodrigo Gutiérrez.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Alonso Sequeiro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tadeusz Jasiołek de Euthanatos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.