Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Yap (436594) - Naranja mekanica 2012 (797296) » 257150886: T29/J12/VI

Liga 257150886 Información oficial sobre el partido 257150886 en Hattrick

20.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / VI.919 (15237)

Felinos Gatunos Alineación oficial del equipo 'Felinos Gatunos' en el partido 2 - 0 EL BARRIETE F.C. Alineación oficial del equipo 'EL BARRIETE F.C.' en el partido
Luciano Malheta (75') 1 - 0
Frederick Ahlrichs (81') 2 - 0
Felinos Gatunos Alineación oficial del equipo 'Felinos Gatunos' en el partido 2 - 0 EL BARRIETE F.C. Alineación oficial del equipo 'EL BARRIETE F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Felinos Gatunos Alineación oficial del equipo 'Felinos Gatunos' en el partido 2 - 1 EL BARRIETE F.C. Alineación oficial del equipo 'EL BARRIETE F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Felinos Gatunos

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Felinos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Luciano Malheta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): El gol de falta de Frederick Ahlrichs sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 81 i ampliar l'avantatge de Felinos a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El Felinos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Santi Gay va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Davor Mihoč gairebé marca per a Felinos al minut 44 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Marín Duro va estar a punt d'acabar en gol al minut 50, però el porter visitant Sever Ioan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de Felinos Otilio Cao-Cordido va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lars Österberg va entrar en el seu lloc.

EL BARRIETE F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BARRIETE que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antoni Świątek, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Valmantas Kovarskis va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Robert Horak de BARRIETE, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 44, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marco Ligas va entorpir al marcador d'en Nello Leonetti per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerhard Maiwald de BARRIETE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.