Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo Rojo (314677) - Darksiteoftheforce (312183) » 257149686: T29/J6/VI

Liga 257149686 Información oficial sobre el partido 257149686 en Hattrick

06.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VI.898 (15216)

Dinamo Rojo Alineación oficial del equipo 'Dinamo Rojo' en el partido 5 - 0 Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido
Gündüz Kutsalan (21') 1 - 0
Gündüz Kutsalan (38') 2 - 0
Marcus Reitmaier (54') 3 - 0
Marcus Reitmaier (76') 4 - 0
Janusz Kubiesa (86') 5 - 0
Dinamo Rojo Alineación oficial del equipo 'Dinamo Rojo' en el partido 5 - 0 Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo Rojo Alineación oficial del equipo 'Dinamo Rojo' en el partido 3 - 0 Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido
Tiene suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Rojo

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va premiar Dinamo amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Gündüz Kutsalan va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Dinamo va augmentar la diferència quan Gündüz Kutsalan no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Marcus Reitmaier va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Marcus Reitmaier de Dinamo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Dinamo va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Janusz Kubiesa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rubén Molleja no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcus Reitmaier estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carlos Bustillo va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Esteban Terán aquest no va estar a l'altura.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos Alberte Mato al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Darko Bakula va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Bustillo de Dinamo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Marcus Reitmaier va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Tomás Álvarez.

Tot Negre

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Negre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Rebollar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Negre, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Frederik Nilsen va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonas Daugaard de Negre es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Rafael Rosado de Negre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.