Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Diabolicos Rojos (773288) - TFC Team CF (1436536) » 257148456: T29/J7/VI

Liga 257148456 Información oficial sobre el partido 257148456 en Hattrick

13.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VI.876 (15194)

Los Diabolicos Rojos Alineación oficial del equipo 'Los Diabolicos Rojos' en el partido 2 - 2 TFC Team CF Alineación oficial del equipo 'TFC Team CF' en el partido
0 - 1 Rados?aw Cymer (21')
Franck Destouches (23') 1 - 1
Franck Destouches (26') 2 - 1
2 - 2 Cléber Cobelli (79')
Los Diabolicos Rojos Alineación oficial del equipo 'Los Diabolicos Rojos' en el partido 2 - 2 TFC Team CF Alineación oficial del equipo 'TFC Team CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Diabolicos Rojos Alineación oficial del equipo 'Los Diabolicos Rojos' en el partido 1 - 4 TFC Team CF Alineación oficial del equipo 'TFC Team CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Diabolicos Rojos

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 23, Franck Destouches de Diabolicos empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Franck Destouches va donar a Diabolicos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wolf Neiße va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Santiago Ribes Llopis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Fryderyk Fiutka, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Ewan MacAuselan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Kelly de Diabolicos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Després de 11 minuts jugats, Eloy Palencia es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Tjitse van Beers.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tjitse van Beers no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

TFC Team CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Radosław Cymer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador visitant Cléber Cobelli va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 79 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cléber Cobelli, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Klodwig Vilsmeier va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juli Bossio, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 58, en un 1 contra 1 amb el porter, però Juli Bossio va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Momčilo Kujundžić des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florian Preda de Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Hernâni Nobre no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.