Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ziocannitos (308777) - YESKENAI (119684) » 257148047: T29/J3/VI

Liga 257148047 Información oficial sobre el partido 257148047 en Hattrick

16.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VI.869 (15187)

Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Ziocannitos' en el partido 3 - 1 YESKENAI Alineación oficial del equipo 'YESKENAI' en el partido
César Fernández (10') 1 - 0
1 - 1 Carles Sellares (15')
Peter Giese (74') 2 - 1
Julián Castro-Pinos (87') 3 - 1
Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Ziocannitos' en el partido 3 - 1 YESKENAI Alineación oficial del equipo 'YESKENAI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Ziocannitos' en el partido 5 - 1 YESKENAI Alineación oficial del equipo 'YESKENAI' en el partido
Tiene mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ziocannitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ziocannitos contenien la respiració mentre en César Fernández s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Ziocannitos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 74 Peter Giese va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): El gol de falta de Julián Castro-Pinos sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 87 i ampliar l'avantatge de Ziocannitos a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en César Fernández va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Carles Sellares per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ñuño Ferrara va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Vincenzo Barbanti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Giese de Ziocannitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Peter Giese de Ziocannitos per doble groga al minut 89.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Noah Lucius va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Passats 71 minuts de joc, en César Fernández de Ziocannitos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

YESKENAI

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip YESKENAI va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Carles Sellares va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Roldán ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): YESKENAI va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Aragó va desviar el xut final de Baltasar Derrech després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Emili Brosa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Emili Brosa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dobiemir Kulok de YESKENAI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pedro Cologán s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dobiemir Kulok va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que YESKENAI va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Semblava que Javier Molero s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.