Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.culé (437066) - Ponzoña S.A.D. (489147) » 257147223: T29/J7/VI

Liga 257147223 Información oficial sobre el partido 257147223 en Hattrick

13.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VI.854 (15172)

Cetros de Otockar Alineación oficial del equipo 'Cetros de Otockar' en el partido 1 - 1 Diverpool FC Alineación oficial del equipo 'Diverpool FC' en el partido
Gerwazy Serafin (28') 1 - 0
1 - 1 Antero Kuula (47')
Cetros de Otockar Alineación oficial del equipo 'Cetros de Otockar' en el partido 1 - 1 Diverpool FC Alineación oficial del equipo 'Diverpool FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cetros de Otockar Alineación oficial del equipo 'Cetros de Otockar' en el partido 1 - 1 Diverpool FC Alineación oficial del equipo 'Diverpool FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cetros de Otockar

Goles Goles

  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): Gerwazy Serafin va donar a Otockar un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Raül Esteve va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Otockar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mauro Drago, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Otockar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Thijs Brouwers, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sérvulo Maroto.

Diverpool FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 47 minuts Antero Kuula va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Diverpool va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Werner Akeret va quedar-se sol davant el porter Corvinius Falkenfelder, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Xavier López que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Es duien 66 minuts de partit jugats quan Werner Akeret va estar a punt de posar per davant a Diverpool amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Corvinius Falkenfelder va impedir un gol cantat.