Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

club the beast (1591122) - UD Mudanzas Paquito S.A.D (1416779) » 257144294: T29/J2/VI

Liga 257144294 Información oficial sobre el partido 257144294 en Hattrick

09.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / VI.802 (15120)

la cuesta sport Alineación oficial del equipo 'la cuesta sport' en el partido 2 - 1 Los ExConvictos CF Alineación oficial del equipo 'Los ExConvictos CF' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Muñoz Sánchez (13')
Jussi-Matti Erola (27') 1 - 1
Jussi-Matti Erola (76') 2 - 1
la cuesta sport Alineación oficial del equipo 'la cuesta sport' en el partido 2 - 1 Los ExConvictos CF Alineación oficial del equipo 'Los ExConvictos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
la cuesta sport Alineación oficial del equipo 'la cuesta sport' en el partido 5 - 1 Los ExConvictos CF Alineación oficial del equipo 'Los ExConvictos CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la cuesta sport

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del cuesta va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jussi-Matti Erola, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jussi-Matti Erola, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del cuesta se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Noah Gabriel Glashagen va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): cuesta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Jussi-Matti Erola va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de cuesta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carlos Manuel Barroso va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El cuesta ho intentava per la dreta per mitjà de Guillermo Toral, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Adrián Béres no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Xenxo Fontela.

Los ExConvictos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cuesta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Carlos Muñoz Sánchez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ExConvictos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 13.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Amaya de ExConvictos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Guido Maset de ExConvictos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Fulgencio Cotera probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.