Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baiard FC (801041) - Pantxitos B. (1597559) » 257142763: T29/J12/VI

Liga 257142763 Información oficial sobre el partido 257142763 en Hattrick

20.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / VI.774 (15092)

u.d.castros Alineación oficial del equipo 'u.d.castros' en el partido 1 - 1 PiferrerPowa! Alineación oficial del equipo 'PiferrerPowa!' en el partido
0 - 1 William Belaen (38')
Yonathan Bel (41') 1 - 1
u.d.castros Alineación oficial del equipo 'u.d.castros' en el partido 1 - 1 PiferrerPowa! Alineación oficial del equipo 'PiferrerPowa!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
u.d.castros Alineación oficial del equipo 'u.d.castros' en el partido 1 - 0 PiferrerPowa! Alineación oficial del equipo 'PiferrerPowa!' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d.castros

Goles Goles

  • 110 Minuto 41 (Gol de falta): Una falta al minut 41 va proporcionar un lliure directe al u.d.castros. Yonathan Bel va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Stefan Tullén va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de u.d.castros.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francho Pastrana de u.d.castros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PiferrerPowa!

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Melvin Raus va treure un córner llarg cap al segon pal que en William Belaen, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PiferrerPowa! va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniel Wnorowski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PiferrerPowa! va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Philippe Mousse va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PiferrerPowa! va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Agustín Abdala, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Agustín Abdala va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leandro Burkia de PiferrerPowa! va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leandro Burkia es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Semblava que Juan Agustín Abdala s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Philippe Mousse que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Fréderik Draper no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.