Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Rosselló (48263) - Locomotora de Madrid (989300) » 257142554: T29/J1/VI

Liga 257142554 Información oficial sobre el partido 257142554 en Hattrick

02.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VI.771 (15089)

UE Rosselló Alineación oficial del equipo 'UE Rosselló' en el partido 1 - 1 Locomotora de Madrid Alineación oficial del equipo 'Locomotora de Madrid' en el partido
0 - 1 Nahuel Sebastián Viera (3')
Florentino Bailén (83') 1 - 1
UE Rosselló Alineación oficial del equipo 'UE Rosselló' en el partido 1 - 1 Locomotora de Madrid Alineación oficial del equipo 'Locomotora de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Rosselló Alineación oficial del equipo 'UE Rosselló' en el partido 1 - 0 Locomotora de Madrid Alineación oficial del equipo 'Locomotora de Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Rosselló

Goles Goles

  • 110 Minuto 83 (Gol de falta): Rosselló equilibrava els comptes al minut 83 quan en Florentino Bailén va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Donathan Delissen va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Rosselló Allan Byskov quasi va assolir l'empat al minut 22 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Mitchel Meulemans va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mitchel Meulemans va ser clau en la jugada d'atac de Rosselló al minut 80, quan ell mateix va fer una passada brutal a Silvio Hoeninger, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Rosselló va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Constantin Chabrol la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Silvio Hoeninger ocupà el lloc d'en Agustí Bassat al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de Rosselló quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): Rosselló es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sutaan Ongeri no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Renaud Guillotte al camp.

Locomotora de Madrid

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 3 minuts de joc, Nahuel Sebastián Viera, corrent com un esperitat, superà primer Donathan Delissen per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Locomotora sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Damien De Rouck, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Milutin Jurković de Locomotora la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jimmy Daval de Locomotora va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Nahuel Sebastián Viera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ilija Damjanovic.