Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sugitas (123251) - Dinamite Team (491050) » 257140783: T29/J7/VI

Liga 257140783 Información oficial sobre el partido 257140783 en Hattrick

13.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VI.739 (15057)

Fuentes Calientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Fuentes Calientes F.C.' en el partido 3 - 3 Dinamite Team Alineación oficial del equipo 'Dinamite Team' en el partido
Juanjo Ahamdanech (8') 1 - 0
Fernando Gómez Gómez (29') 2 - 0
2 - 1 Pedro Tejedor (35')
2 - 2 Pedro Tejedor (67')
2 - 3 Antonio Troya Zamudio (77')
Agustí Hernández (79') 3 - 3
Fuentes Calientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Fuentes Calientes F.C.' en el partido 3 - 3 Dinamite Team Alineación oficial del equipo 'Dinamite Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fuentes Calientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Fuentes Calientes F.C.' en el partido 2 - 0 Dinamite Team Alineación oficial del equipo 'Dinamite Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuentes Calientes F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Juanjo Ahamdanech, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Calientes es posava per davant!
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Calientes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fernando Gómez Gómez des de dins de l'àrea.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Agustí Hernández de Calientes va fer un bon esprint per escapar-se de Eufemio Cortázar i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Isidro Cebreiros al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Doeke Arens va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Sol Hackett va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Calientes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Calientes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Agustí Hernández no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alvino Abrain al camp.

Dinamite Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pedro Tejedor de Dinamite va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 67. L'anotador per Dinamite va ser Pedro Tejedor, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 174 Minuto 77 (Gol de penalti): Dinamite va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Antonio Troya Zamudio va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Rafael Labarrieta quasi aconsegueix empatar per Dinamite al minut 56, però Ernesto Moller va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Dinamite van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Santiago Pardo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Dinamite va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Antonio Troya Zamudio va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Pardo de Dinamite va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josué Dolorde es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Eufemio Cortázar després que el jugador de Dinamite li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.