Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenerifesupport (993338) - Erreuvea Team (796892) » 257140768: T29/J3/VI

Liga 257140768 Información oficial sobre el partido 257140768 en Hattrick

16.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VI.739 (15057)

S.D. Ricaldito Alineación oficial del equipo 'S.D. Ricaldito' en el partido 1 - 4 RCDE Fornells Alineación oficial del equipo 'RCDE Fornells' en el partido
0 - 1 Anxo Tornero (13')
0 - 2 Pablo Juan (25')
Igor Poga?nik (30') 1 - 2
1 - 3 Anxo Tornero (59')
1 - 4 Viorel Tudor (86')
S.D. Ricaldito Alineación oficial del equipo 'S.D. Ricaldito' en el partido 1 - 4 RCDE Fornells Alineación oficial del equipo 'RCDE Fornells' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. Ricaldito Alineación oficial del equipo 'S.D. Ricaldito' en el partido 1 - 2 RCDE Fornells Alineación oficial del equipo 'RCDE Fornells' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Ricaldito

Goles Goles

  • 100 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Igor Pogačnik anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Hugh Bailey arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Guillem Gisbert del Ricaldito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Didac Quintana haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Ricaldito al minut 72.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ricaldito va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Hugh Bailey va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ricaldito va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Enrique Sáchica va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igor Pogačnik de Ricaldito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RCDE Fornells

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Anxo Tornero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Pablo Juan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Fornells.
  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Pau Roca va descol·locar totalment la defensa contrària i Anxo Tornero no va perdonar i va marcar el 1 - 3.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Viorel Tudor va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francisco Javier Sacota, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Anxo Tornero. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eustaquio Oliván de Fornells es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Pau Roca de Fornells va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Viorel Tudor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.