Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CP Principado (772623) - Barcelona Dolphins (778759) » 257140665: T29/J6/VI

Liga 257140665 Información oficial sobre el partido 257140665 en Hattrick

06.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VI.737 (15055)

dacruz c.f. Alineación oficial del equipo 'dacruz c.f.' en el partido 2 - 1 Grominaguer Boys Alineación oficial del equipo 'Grominaguer Boys' en el partido
Jaume Fernández (34') 1 - 0
1 - 1 Júlio César Queiró (36')
Aritz Méndez (75') 2 - 1
dacruz c.f. Alineación oficial del equipo 'dacruz c.f.' en el partido 2 - 1 Grominaguer Boys Alineación oficial del equipo 'Grominaguer Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
dacruz c.f. Alineación oficial del equipo 'dacruz c.f.' en el partido 2 - 0 Grominaguer Boys Alineación oficial del equipo 'Grominaguer Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dacruz c.f.

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del dacruz contenien la respiració mentre en Jaume Fernández s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aritz Méndez de dacruz aconseguir un gol al minut 75 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): dacruz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Jaume Fernández va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de dacruz a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Escofet va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de dacruz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaume Fernández, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ventura Couceiros.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Escofet de dacruz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): dacruz es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Onésimo Bar Cendón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Octavio Arcade al camp.

Grominaguer Boys

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Salomon Emmens va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Júlio César Queiró va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Grominaguer posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Júlio César Queiró quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Grominaguer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dror Eliyav va desviar el xut final de Nazario Martínez Monleón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 274 Minuto 71 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 71, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nazario Martínez Monleón de Grominaguer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.