Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arena F.C (491381) - Lugo Munich (309378) » 257140047: T29/J5/VI

Liga 257140047 Información oficial sobre el partido 257140047 en Hattrick

30.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VI.726 (15044)

Arena F.C Alineación oficial del equipo 'Arena F.C' en el partido 1 - 1 Mediterraneos Alineación oficial del equipo 'Mediterraneos' en el partido
0 - 1 Daniel Centelles (6')
Felipe Romaratezabala (51') 1 - 1
Arena F.C Alineación oficial del equipo 'Arena F.C' en el partido 1 - 1 Mediterraneos Alineación oficial del equipo 'Mediterraneos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arena F.C Alineación oficial del equipo 'Arena F.C' en el partido 2 - 0 Mediterraneos Alineación oficial del equipo 'Mediterraneos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arena F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Passat el minut 51 de joc, Felipe Romaratezabala facilitava les coses al Arena amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Al minut 73, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gospodin Trifonov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Arena va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Felipe Romaratezabala va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Christopher Padelügge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gospodin Trifonov de Arena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Danny Saeed de Arena es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Enric Martínez ocupà el lloc d'en Borja Viego al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de Arena quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): En Gospodin Trifonov va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Mediterraneos

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Al minut 6, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Daniel Centelles posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mediterraneos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eliseu Folques, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mediterraneos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Daniel Centelles va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juvencio Montesinos de Mediterraneos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Mikuláš Skalík va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.