Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los dakitos (1578810) - KPI Gaming (1579519) » 257139203: T29/J4/VI

Liga 257139203 Información oficial sobre el partido 257139203 en Hattrick

23.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VI.711 (15029)

los dakitos Alineación oficial del equipo 'los dakitos' en el partido 6 - 0 PORTUSMAGNUS Alineación oficial del equipo 'PORTUSMAGNUS' en el partido
Norberto Antonio Pedrón (26') 1 - 0
Petri Karikko (40') 2 - 0
Petri Karikko (44') 3 - 0
Heimo Herter (52') 4 - 0
Nadav Ben-Dayan (61') 5 - 0
Serban Musat (66') 6 - 0
los dakitos Alineación oficial del equipo 'los dakitos' en el partido 6 - 0 PORTUSMAGNUS Alineación oficial del equipo 'PORTUSMAGNUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los dakitos Alineación oficial del equipo 'los dakitos' en el partido 2 - 1 PORTUSMAGNUS Alineación oficial del equipo 'PORTUSMAGNUS' en el partido
Tiene mucha potra 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los dakitos

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip dakitos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Norberto Antonio Pedrón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Petri Karikko, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de dakitos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Petri Karikko va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a dakitos i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 52 minuts de joc. Mentre en Heimo Herter el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Serban Musat va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Nadav Ben-Dayan, que no va fallar i va marcar el 5 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Serban Musat, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a dakitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Birger Skaar al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Petri Karikko va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Heimo Herter es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Serban Musat va intentar anar-se'n per velocitat al minut 47 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Heimo Herter de dakitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PORTUSMAGNUS

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Horacio Cariello al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Théo Abellan va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PORTUSMAGNUS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de PORTUSMAGNUS, en Paco Dulce, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de José María Gavín que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.