Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCSentmenat (795477) - R.C.F. 300 (1369471) » 257135620: T29/J5/VI

Liga 257135620 Información oficial sobre el partido 257135620 en Hattrick

30.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VI.647 (14965)

FCSentmenat Alineación oficial del equipo 'FCSentmenat' en el partido 4 - 1 Admiradores del divino Ludwig van Beethoven CF Alineación oficial del equipo 'Admiradores del divino Ludwig van Beethoven CF' en el partido
Patrik Défago (8') 1 - 0
1 - 1 Javier Mallo (39')
Peter Ingelblad (41') 2 - 1
Antoni Boruszewski (47') 3 - 1
Patrik Défago (66') 4 - 1
FCSentmenat Alineación oficial del equipo 'FCSentmenat' en el partido 4 - 1 Admiradores del divino Ludwig van Beethoven CF Alineación oficial del equipo 'Admiradores del divino Ludwig van Beethoven CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FCSentmenat Alineación oficial del equipo 'FCSentmenat' en el partido 4 - 1 Admiradores del divino Ludwig van Beethoven CF Alineación oficial del equipo 'Admiradores del divino Ludwig van Beethoven CF' en el partido
Tiene un resultado normal 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCSentmenat

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FCSentmen contenien la respiració mentre en Patrik Défago s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del FCSentmen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Peter Ingelblad, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antoni Boruszewski va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Patrik Défago de FCSentmen va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip FCSentmen Stefano Putzu quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Patrik Défago l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Patrik Défago, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Patrik Défago per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor Muros va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Falko Parker, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Falko Parker de FCSentmen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Pol Santasus no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Enrique Chapar.

Admiradores del divino Ludwig van Beethoven CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Admiradores van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 39, quan Javier Mallo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Admiradores van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Cabrol va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Manolo Vázquez Huertas de Admiradores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Júlio Araújo de Admiradores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): David Cabrol va sortir coix del terreny de joc, substituït per Janne Simula. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.