Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuercebotas CF 2 (779065) - Brigadas Rojas F.C. (775826) » 257135390: T29/J3/VI

Liga 257135390 Información oficial sobre el partido 257135390 en Hattrick

16.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VI.643 (14961)

UD Las-Palmas Alineación oficial del equipo 'UD Las-Palmas' en el partido 3 - 4 Brigadas Rojas F.C. Alineación oficial del equipo 'Brigadas Rojas F.C.' en el partido
0 - 1 Baltasar Borreguero (38')
0 - 2 Enzo Caneva (41')
0 - 3 Conrado Dato (43')
0 - 4 Bert Luxemburg (44')
Fernand Van Braband (44') 1 - 4
Mateus Esquerdinha (61') 2 - 4
Fernand Van Braband (83') 3 - 4
UD Las-Palmas Alineación oficial del equipo 'UD Las-Palmas' en el partido 3 - 4 Brigadas Rojas F.C. Alineación oficial del equipo 'Brigadas Rojas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UD Las-Palmas Alineación oficial del equipo 'UD Las-Palmas' en el partido 4 - 0 Brigadas Rojas F.C. Alineación oficial del equipo 'Brigadas Rojas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Las-Palmas

Goles Goles

  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els seguidors del Pio pio van tornar a saltar d'alegria al minut 44. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Fernand Van Braband que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Mateus Esquerdinha es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Fernand Van Braband, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Pio pio.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Pio pio per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernand Van Braband, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan Valdemar Aarsleff des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Pio pio va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 80 que Pepe Gamarra no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valdemar Aarsleff de Pio pio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernand Van Braband de Pio pio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Guart de Pio pio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Morales de Pio pio es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Iván Tortosa de Pio pio es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Pio pio es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Iván Tortosa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Roberto Palagi al camp.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Pio pio va fer una substitució al minut 65. José Uña va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Chiscu Piñel Ceballos.

Brigadas Rojas F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Bert Luxemburg entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Brigadas, un peu providencial d'en Baltasar Borreguero va situar el 0-1 al panell digital.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Gal Oved va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 41 de joc. Enzo Caneva es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Conrado Dato va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Bert Luxemburg va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Brigadas.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Bert Luxemburg va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Iván Tortosa va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amador Cotobad.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Borja Olmos de Brigadas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bert Luxemburg de Brigadas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Pepe Gamarra es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Emanuele Speichiger va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Brigadas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.