Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuperPato FC (487948) - UD Málaga (1460910) » 257131768: T29/J7/VI

Liga 257131768 Información oficial sobre el partido 257131768 en Hattrick

13.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VI.578 (14896)

Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 1 - 1 UD Málaga Alineación oficial del equipo 'UD Málaga' en el partido
Ignacio Berenguel (34') 1 - 0
1 - 1 Ramón Lavardin (79')
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 1 - 1 UD Málaga Alineación oficial del equipo 'UD Málaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 3 - 0 UD Málaga Alineación oficial del equipo 'UD Málaga' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Cabaleiros

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ignacio Berenguel. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cristinel Stoian per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manolo Ruiz de Alda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Latif Günbay gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manolo Ruiz de Alda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Vittorio Bove, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Cristinel Stoian, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Javier León Borrero va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

UD Málaga

Goles Goles

  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Málaga sabia com jugar al contraatac, i al minut 79, Ramón Lavardin va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Miquel Colom, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ramón Lavardin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Emili Carrasco quasi aconsegueix empatar per Málaga al minut 74, però Miquel Colom va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Málaga va anar a parar a la dreta de l'atac on en Emili Carrasco, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Olivier Thirard de Málaga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Murillo de Málaga es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emili Carrasco de Málaga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Pericle Iacuzzo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.