Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimnástico F.C. (799223) - Spugmeier FC (1336961) » 257131227: T29/J12/VI

Liga 257131227 Información oficial sobre el partido 257131227 en Hattrick

20.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / VI.568 (14886)

Joanetes C.F Alineación oficial del equipo 'Joanetes C.F' en el partido 1 - 3 txitxirripatxarak Alineación oficial del equipo 'txitxirripatxarak' en el partido
0 - 1 Al Tau (28')
Per Hamnes (35') 1 - 1
1 - 2 Al Tau (39')
1 - 3 Víctor Molina (74')
Joanetes C.F Alineación oficial del equipo 'Joanetes C.F' en el partido 1 - 3 txitxirripatxarak Alineación oficial del equipo 'txitxirripatxarak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Joanetes C.F Alineación oficial del equipo 'Joanetes C.F' en el partido 3 - 1 txitxirripatxarak Alineación oficial del equipo 'txitxirripatxarak' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joanetes C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del Joanetes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant Per Hamnes en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Riccardo Tita va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Joanetes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hans Sattler ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 210 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Otto Kouhia tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

txitxirripatxarak

Goles Goles

  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Juan Luis Bouvier és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Al Tau perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Al Tau que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a txitxirripatxarak.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): txitxirripatxarak va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Víctor Molina va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Gheorghe Oanã quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al Tau quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sangga Suroso, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Gheorghe Oanã, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. txitxirripatxarak va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Molina de txitxirripatxarak es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Gheorghe Oanã va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.