Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

centelles united f.c (1421282) - FC Unión Dabacu (121859) » 257125372: T29/J4/VI

Liga 257125372 Información oficial sobre el partido 257125372 en Hattrick

23.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VI.464 (14782)

centelles united f.c Alineación oficial del equipo 'centelles united f.c' en el partido 3 - 0 Markula Alineación oficial del equipo 'Markula' en el partido
Jaime Despouy (39') 1 - 0
József Gedó (43') 2 - 0
József Gedó (78') 3 - 0
centelles united f.c Alineación oficial del equipo 'centelles united f.c' en el partido 3 - 0 Markula Alineación oficial del equipo 'Markula' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
centelles united f.c Alineación oficial del equipo 'centelles united f.c' en el partido 2 - 0 Markula Alineación oficial del equipo 'Markula' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

centelles united f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): centelles va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 Jaime Despouy va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en József Gedó va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 43 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar József Gedó, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a centelles.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a centelles per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricardo Jorge Pontes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Paap Sinimäe es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Winfried Roth al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Valter Rogalo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El centelles ho intentava per la dreta per mitjà de Valter Rogalo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de centelles la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valter Rogalo de centelles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olivier Briois.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del centelles puguin veure en Christopher Mathey jugant de nou; ja que al minut 37 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Elvis Deleu el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Engel Ruisendaal ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Markula

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Friso van Saaze va entorpir al marcador d'en Frans Eemil Alaniemi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saku Kujansivu de Markula va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Raúl Ambrona va sortir coix del terreny de joc, substituït per Fredrik Häger. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Friso van Saaze, en lloc de córrer, relliscava.