Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Peloteros FC (989022) - UE Lleida (440277) » 257123934: T29/J7/VI

Liga 257123934 Información oficial sobre el partido 257123934 en Hattrick

13.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VI.438 (14756)

jcvteam Alineación oficial del equipo 'jcvteam' en el partido 3 - 2 UE Lleida Alineación oficial del equipo 'UE Lleida' en el partido
Xavier Ángel Ríos Picazo (24') 1 - 0
Javier Rubio Hernández (32') 2 - 0
2 - 1 Hendrick van der Zalm (49')
Ivar Aaberg (73') 3 - 1
3 - 2 Víctor Urioste (78')
jcvteam Alineación oficial del equipo 'jcvteam' en el partido 3 - 2 UE Lleida Alineación oficial del equipo 'UE Lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
jcvteam Alineación oficial del equipo 'jcvteam' en el partido 6 - 1 UE Lleida Alineación oficial del equipo 'UE Lleida' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jcvteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): jcvteam va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Xavier Ángel Ríos Picazo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Javier Rubio Hernández es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): jcvteam va aconseguir el 3 - 1 quan Ivar Aaberg va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del jcvteam van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luis Pérez de Lara, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): jcvteam va estar a punt de marcar quan Luis Pérez de Lara va fer una passada impressionant a José Vigata, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Ivar Aaberg gairebé va marcar per a jcvteam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Juan de Dios Castrillón de jcvteam va abandonar el terreny de joc després de 76 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diogo Abegondo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Adrián Citjo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

UE Lleida

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 49, el jugador visitant Hendrick van der Zalm va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Lleida van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 78 quan Víctor Urioste sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Tore Larsson va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Hendrick van der Zalm va encarar al porter al 30, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mario Carballo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.