Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

uep f.c. (434961) - Veleiron Team (776901) » 257118619: T29/J10/VI

Liga 257118619 Información oficial sobre el partido 257118619 en Hattrick

06.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VI.343 (14661)

Fistros de la pradera Alineación oficial del equipo 'Fistros de la pradera' en el partido 1 - 2 Steaua de Mocejon Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mocejon' en el partido
Quim Brás (25') 1 - 0
1 - 1 Pjotr Boom (41')
1 - 2 Chadi Abbes (53')
Fistros de la pradera Alineación oficial del equipo 'Fistros de la pradera' en el partido 1 - 2 Steaua de Mocejon Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mocejon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fistros de la pradera Alineación oficial del equipo 'Fistros de la pradera' en el partido 0 - 4 Steaua de Mocejon Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mocejon' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fistros de la pradera

Goles Goles

  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Fistros va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Quim Brás aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Sven Aust arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Fistros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Falke Lyngby va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Falke Lyngby va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Steaua de Mocejon

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 41, quan Pjotr Boom va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Chadi Abbes que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Mocejon.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Mocejon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Chadi Abbes va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Mocejon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lambik Van Laere va desviar el xut final de Jakša Lovreković després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco de Asís Ungo de Mocejon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santi Companys de Mocejon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.