Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Uviéu F.C. (434916) - andandara (1462072) » 257117026: T29/J4/VI

Liga 257117026 Información oficial sobre el partido 257117026 en Hattrick

23.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VI.315 (14633)

Lolito Team Valencia Alineación oficial del equipo 'Lolito Team Valencia' en el partido 2 - 2 andandara Alineación oficial del equipo 'andandara' en el partido
Teunis Termeer (1') 1 - 0
Tobias Stagl (8') 2 - 0
2 - 1 Thoko Kasote (52')
2 - 2 Juha Rauhala (54')
Lolito Team Valencia Alineación oficial del equipo 'Lolito Team Valencia' en el partido 2 - 2 andandara Alineación oficial del equipo 'andandara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lolito Team Valencia Alineación oficial del equipo 'Lolito Team Valencia' en el partido 3 - 0 andandara Alineación oficial del equipo 'andandara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lolito Team Valencia

Goles Goles

  • 121 Minuto 1 (Gol por el centro): Al minut 1 els aficionats van embogir quan en Teunis Termeer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de LTV.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LTV pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tobias Stagl va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 21 quan Rui Caetano de LTV gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rui Caetano per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Benet Serrat va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rui Caetano de LTV va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LTV van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Knut Luisenhof, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valter Vöörmann de LTV es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valter Vöörmann va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que LTV va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

andandara

Goles Goles

  • 153 Minuto 52 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, andandara seguien lluitant fins al final. Al minut 52, fruit d'aquests esforços, Thoko Kasote va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Juha Rauhala, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 54.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juha Rauhala de andandara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Javier Casasempere de andandara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Javier Casasempere ocupà el lloc d'en Jon Grond al 19 minuts, dos minuts després que el jugador de andandara quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.