Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orishas F.C. (433617) - F.C. argüerin (796140) » 257107839: T29/J4/VI

Liga 257107839 Información oficial sobre el partido 257107839 en Hattrick

23.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VI.151 (14469)

SSV Putney Alineación oficial del equipo 'SSV Putney' en el partido 1 - 1 C.A. Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'C.A. Ciudad de Murcia' en el partido
0 - 1 Georg Meyer (28')
John Andersen (78') 1 - 1
SSV Putney Alineación oficial del equipo 'SSV Putney' en el partido 1 - 1 C.A. Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'C.A. Ciudad de Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SSV Putney Alineación oficial del equipo 'SSV Putney' en el partido 2 - 0 C.A. Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'C.A. Ciudad de Murcia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSV Putney

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, Jan-Kees Huijer va pentinar un córner cap al segon pal que John Andersen va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Henrik Leivestad va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Putney se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Alan Crank del Putney ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Henrik Leivestad va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Cris Trickey ocupà el lloc d'en Whoi Flesch al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Putney quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

C.A. Ciudad de Murcia

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Georg Meyer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.A.Ciudad va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tyge Thorup va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Leon Kinsey després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Richard Alge va poder desviar-lo a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marco Bonfanti no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Leon Kinsey probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.