Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.E.A.R. (1366265) - ARAGON CD (1415183) » 257105463: T29/J11/VI

Liga 257105463 Información oficial sobre el partido 257105463 en Hattrick

13.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VI.108 (14426)

Fd. Enana de Árbitros Retirados Alineación oficial del equipo 'Fd. Enana de Árbitros Retirados' en el partido 2 - 0 Supercampeon SFC Alineación oficial del equipo 'Supercampeon SFC' en el partido
Hank Tabua (16') 1 - 0
Lorenzo Prina (38') 2 - 0
Fd. Enana de Árbitros Retirados Alineación oficial del equipo 'Fd. Enana de Árbitros Retirados' en el partido 2 - 0 Supercampeon SFC Alineación oficial del equipo 'Supercampeon SFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fd. Enana de Árbitros Retirados Alineación oficial del equipo 'Fd. Enana de Árbitros Retirados' en el partido 0 - 1 Supercampeon SFC Alineación oficial del equipo 'Supercampeon SFC' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fd. Enana de Árbitros Retirados

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Hank Tabua va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 16.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Lorenzo Prina va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Retirados i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Retirados va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rui Bettencourt, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Retirados va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rui Bettencourt va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jérémy Becker de Retirados va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Rui Bettencourt de Retirados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Supercampeon SFC

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Denis Adel va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Epifanio Tomiño no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Supercampeon a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Matthias Bode va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Després de 80 minuts, Pauli Kykkänen va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Epifanio Tomiño el va poder desviar a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Supercampeon va fer una substitució al minut 75. Manuel Cortês va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Antonio Hernández.