Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EuroCeltiña! (1598730) - Ibai Irún .F.C (1432635) » 257103735: T29/J14/VI

Liga 257103735 Información oficial sobre el partido 257103735 en Hattrick

03.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VI.77 (14395)

Pulpi C.F. Alineación oficial del equipo 'Pulpi C.F.' en el partido 3 - 2 Rasquilolas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasquilolas F.C.' en el partido
0 - 1 Mirko Glu??evi? (21')
Giuseppe Bentivoglio (22') 1 - 1
1 - 2 Diego Calatrava (23')
Massimo Birindelli (77') 2 - 2
Arnau Hidalgo (88') 3 - 2
Pulpi C.F. Alineación oficial del equipo 'Pulpi C.F.' en el partido 3 - 2 Rasquilolas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasquilolas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pulpi C.F. Alineación oficial del equipo 'Pulpi C.F.' en el partido 4 - 0 Rasquilolas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasquilolas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulpi C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pulpi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Giuseppe Bentivoglio que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 22 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Passat el minut 77 de joc, Massimo Birindelli facilitava les coses al Pulpi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 els aficionats van embogir quan en Arnau Hidalgo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Pulpi.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pulpi a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Renato Grandolfo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Massimo Birindelli va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a Pulpi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Renato Grandolfo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Hochreiter de Pulpi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Señor Liaño va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mannuel Torreblanca. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Pulpi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Arthuro Andersen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Michal Hranec al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Stefan Hochreiter ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Rasquilolas F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mirko Gluščević quedar desmarcat i marcar per a Rasquilolas al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rasquilolas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Diego Calatrava.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rasquilolas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juliano Garisas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, David Borowka de Rasquilolas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Humberto Monguí es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirko Gluščević de Rasquilolas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Yi Kem-Wah semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.