Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guadal F.C. (990569) - Càdiz CF (796810) » 257098084: T29/J1/V

Liga 257098084 Información oficial sobre el partido 257098084 en Hattrick

02.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / V.233 (5746)

Guadal F.C. Alineación oficial del equipo 'Guadal F.C.' en el partido 2 - 0 martinenc FC Alineación oficial del equipo 'martinenc FC' en el partido
Mats Södererberg (9') 1 - 0
Mats Södererberg (19') 2 - 0
Guadal F.C. Alineación oficial del equipo 'Guadal F.C.' en el partido 2 - 0 martinenc FC Alineación oficial del equipo 'martinenc FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guadal F.C. Alineación oficial del equipo 'Guadal F.C.' en el partido 3 - 1 martinenc FC Alineación oficial del equipo 'martinenc FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guadal F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 9 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mats Södererberg llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): Als 19 minuts de joc, els nois de Guadal van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Mats Södererberg augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Jerome Palmer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Guadal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Håkan Klintén al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Anders Lindhstål va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique Cossio per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Håkan Klintén va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Guadal van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Anders Lindhstål, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

martinenc FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Gergõ Varga al minut 17 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): martinenc va fer una substitució al minut 81. Belarmino Muro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Xavier Subirós.