Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valentinos C.F. (988045) - Mas Agusto Que Un Arbusto FC (492382) » 257097127: T29/J13/V

Liga 257097127 Información oficial sobre el partido 257097127 en Hattrick

27.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / V.215 (5728)

Valentinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Valentinos C.F.' en el partido 5 - 0 Mas Agusto Que Un Arbusto FC Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto FC' en el partido
Massimo Urgnani (8') 1 - 0
Johan Collius (72') 2 - 0
Ido Greenstein (75') 3 - 0
Johan Collius (89') 4 - 0
Massimo Urgnani (89') 5 - 0
Valentinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Valentinos C.F.' en el partido 5 - 0 Mas Agusto Que Un Arbusto FC Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valentinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Valentinos C.F.' en el partido 3 - 0 Mas Agusto Que Un Arbusto FC Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto FC' en el partido
Tiene suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valentinos C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 8 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Massimo Urgnani llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Massimo Urgnani va treure un córner llarg cap al segon pal que en Johan Collius, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Valentinos a 3 - 0. Ido Greenstein va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Johan Collius va incrementar l'avantatge de Valentinos amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Als 89 minuts, Massimo Urgnani va ampliar l'avantatge de Valentinos amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ido Greenstein per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yannis Sirot va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Valentinos Abel Galán quasi marca al minut 68 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Lucas Alfradique l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jaime Cosín va rematar alt.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Massimo Urgnani es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Lucas Alfradique de Valentinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Lucas Alfradique va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abel Galán de Valentinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mas Agusto Que Un Arbusto FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 24 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Nikolay Dyundin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Emanuel Medina de Arbusto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Luis Belizón de Arbusto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Arbusto es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jesper Holtenskär no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Ángel Seras al camp.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Semblava que Ignacio Rojas Mendoza s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.