Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heavy Metal FC (310322) - Pedorretos (118423) » 257095335: T29/J13/V

Liga 257095335 Información oficial sobre el partido 257095335 en Hattrick

27.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / V.183 (5696)

Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 4 - 0 Deetz team Alineación oficial del equipo 'Deetz team' en el partido
Zacarías Gabancho (43') 1 - 0
Sergio Fernández Cueto (44') 2 - 0
Zacarías Gabancho (64') 3 - 0
Bohumír Kesl (82') 4 - 0
Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 4 - 0 Deetz team Alineación oficial del equipo 'Deetz team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 4 - 1 Deetz team Alineación oficial del equipo 'Deetz team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heavy Metal FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Zacarías Gabancho, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Heavy se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 43.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergio Fernández Cueto va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Heavy a 3 - 0. Zacarías Gabancho va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bohumír Kesl, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Heavy.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sergio Fernández Cueto va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Zacarías Gabancho rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Heavy per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Bohumír Kesl va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Heavy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando Zurita Delgado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Bohumír Kesl gairebé va marcar per a Heavy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antonio Luis Burgo Díaz de Heavy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Saura Macías de Heavy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 59 (Tirita (médico)): Fernando Zurita Delgado va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Heavy estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de Heavy Fernando Zurita Delgado va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Marcos Saura Macías va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Fernando Zurita Delgado que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Deetz team

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Esteve Jaramillo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mauricio Ara no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Caravantes de Deetz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Méndez Castro de Deetz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Elixio Castelos de Deetz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Miguel Goyeneche després que el jugador de Deetz li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.