Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Madrid (798584) - Caprica Buccaneers (312047) » 257094171: T29/J1/V

Liga 257094171 Información oficial sobre el partido 257094171 en Hattrick

02.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / V.163 (5676)

Racing de Madrid Alineación oficial del equipo 'Racing de Madrid' en el partido 1 - 0 Los Vallenizos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Vallenizos C.F.' en el partido
Lorenzo Cabrini (38') 1 - 0
Racing de Madrid Alineación oficial del equipo 'Racing de Madrid' en el partido 1 - 0 Los Vallenizos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Vallenizos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Madrid Alineación oficial del equipo 'Racing de Madrid' en el partido 2 - 1 Los Vallenizos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Vallenizos C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Madrid

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Corria el minut 38, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Racing s'avançava en el marcador després que en Lorenzo Cabrini xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lorenzo Cabrini. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Eliseo Raposo de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bogomil Tasev després que el jugador de Racing li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Harijs Grīnums de Racing va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Eliseo Raposo va prendre el seu rol al minut 40.

Los Vallenizos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Vallenizos creava perill des de la dreta al minut 41, però en Casimiro Panella, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Adriano Pulzella desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Vallenizos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Kay-Thewes Sturm va anar a parar a les mans del porter.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Vallenizos va estar a punt d'empatar al 83 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Malo Rozas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salvatore Baranger de Vallenizos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Vallenizos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Timo Tiikkaja no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Joaquín Martínez Sáenz al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Kay-Thewes Sturm va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.