Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotiv Lleida (799230) - Sydney_FC_ (48509) » 257089035: T29/J7/V

Liga 257089035 Información oficial sobre el partido 257089035 en Hattrick

13.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / V.71 (5584)

Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido 0 - 1 FC NetEbre Alineación oficial del equipo 'FC NetEbre' en el partido
0 - 1 Jan Isstad (60')
Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido 0 - 1 FC NetEbre Alineación oficial del equipo 'FC NetEbre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido 1 - 0 FC NetEbre Alineación oficial del equipo 'FC NetEbre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xungos All Stars

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Daniel De la Villa, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Xungos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

FC NetEbre

Goles Goles

  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): NetEbre va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 60. Jan Isstad va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raúl Carulla ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el NetEbre sortien al contraatac. La falta llançada per Jan Isstad va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Mamadou Guelaye de NetEbre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de NetEbre, en Stanislav Taraday, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Fabien Artaud va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.