Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.F. PUBILLAS CASAS (801115) - LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY (1338882) » 257088608: T29/J12/V

Liga 257088608 Información oficial sobre el partido 257088608 en Hattrick

20.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / V.63 (5576)

F.C.F. PUBILLAS CASAS Alineación oficial del equipo 'F.C.F. PUBILLAS CASAS' en el partido 0 - 1 LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY Alineación oficial del equipo 'LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY' en el partido
0 - 1 Jorge Carracedo (2')
F.C.F. PUBILLAS CASAS Alineación oficial del equipo 'F.C.F. PUBILLAS CASAS' en el partido 0 - 1 LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY Alineación oficial del equipo 'LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.F. PUBILLAS CASAS Alineación oficial del equipo 'F.C.F. PUBILLAS CASAS' en el partido 2 - 1 LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY Alineación oficial del equipo 'LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.F. PUBILLAS CASAS

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): El PUBILLAS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Luis Eduardo Morales la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Alfredo Sirgo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matei Bobeică es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Luis Eduardo Morales de PUBILLAS va abandonar el terreny de joc després de 21 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Matei Bobeică va entrar en el seu lloc.

LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jorge Carracedo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Gumersindo Bobadilla va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 235 Minuto 50 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Aki Laurell, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Helge Danielsen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gumersindo Bobadilla de LINARES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.