Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marratxi2011 (778325) - Racing Córdoba C.F. (1579623) » 254410886: T29/R1

Copa 254410886 Información oficial sobre el partido 254410886 en Hattrick

30.12.2009 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

Wadalhayara Alineación oficial del equipo 'Wadalhayara' en el partido 6 - 4 racing cordoba c.f. Alineación oficial del equipo 'racing cordoba c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wadalhayara Alineación oficial del equipo 'Wadalhayara' en el partido 4 - 0 racing cordoba c.f. Alineación oficial del equipo 'racing cordoba c.f.' en el partido
Tiene suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wadalhayara

Goles Goles

  • 104 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Augusto Fornasier va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Gustaw Wesoły trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Wadalhayara equilibrava la balança al minut 81. En Didzis Neļķis, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Vittorio Raciti de Wadalhayara va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 13, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Gustaw Wesoły va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 26 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Wadalhayara va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 40 que Toktamış Alan no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Wadalhayara va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Vittorio Raciti va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 98, José Gama de Wadalhayara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Augusto Fornasier de Wadalhayara va superar Toktamış Alan, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ermis Faskelos de Wadalhayara, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Toktamış Alan en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José Gama de Wadalhayara va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Wadalhayara, Dylan Brunon, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Hannu Hussa, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Toktamış Alan va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Wadalhayara i 6 - 4 al marcador.

racing cordoba c.f.

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de cordoba va ser finalitzada des de l'esquerra per Francesc Carneiro al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 18 de partit va donar a cordoba l'avantatge per 0 - 2. Tomás Prieto en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, cordoba va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Isaías Caus, amb un xut sec des de la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 100 (Lesión grave): Isaías Caus, de cordoba, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Leoncio Carcelén el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Marlon van Helvoirt.
  • 301 Minuto 99 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Rupert Hoins va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de cordoba, Marlon van Helvoirt, col·locà la pilota just a les mans d'en Hannu Hussa. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de cordoba Igor Milojević, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Hannu Hussa. El marcador continuava 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Tomás Prieto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a cordoba.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Esteban Fernández Casariego va xutar fora per a cordoba, el marcador es va quedar igual: 6 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Valeriu Iancu de cordoba va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 4.