Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montgomery Cliff 2013 (1585133) - C.D.F.ROMERAL (774218) » 254407882: T29/R1

Copa 254407882 Información oficial sobre el partido 254407882 en Hattrick

30.12.2009 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

PEÑA SIFO Alineación oficial del equipo 'PEÑA SIFO' en el partido 6 - 7 Tragacete Alineación oficial del equipo 'Tragacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PEÑA SIFO Alineación oficial del equipo 'PEÑA SIFO' en el partido 3 - 1 Tragacete Alineación oficial del equipo 'Tragacete' en el partido
Tiene bastante suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEÑA SIFO

Goles Goles

  • 104 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Lasse Stjärnin va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 102 Minuto 39 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de PEÑA van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Josep Espargaró en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del PEÑA amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Matthieu Goorhuis en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El PEÑA va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ottmar Falkenfelde la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Nikos Mistriotis de PEÑA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cătălin-Sergiu Dogaru.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Lasse Stjärnin de PEÑA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Francisco León en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de PEÑA, Carlos Mena Trujillo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de PEÑA Ermanno Casolari, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Luis Francisco León. El marcador continuava 5 - 5.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de PEÑA Albertico Taype va intentar enganyar Luis Francisco León amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Nikos Mistriotis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a PEÑA.

Tragacete

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 2, en Łukasz Antonowicz del Tragacete va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Federico Perregaux que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jake Zilverberg de Tragacete l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 9 de partit.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bora Bilgin va augmentar l'avantatge de Tragacete a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, el Tragacete va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Otto Provazník s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Joonas Pohjankyrö va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 76 de partit, quan un jugador de Tragacete, en Luis Francisco León, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Federico Perregaux va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Tragacete Łukasz Antonowicz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Albertico Taype es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Bora Bilgin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Tragacete.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Otto Provazník, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Albertico Taype va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Tragacete i 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Luis Francisco León de Tragacete, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Albertico Taype en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.