Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

solouneuro (794457) - Teide 3715 (1435329) » 254406330: T29/R1

Copa 254406330 Información oficial sobre el partido 254406330 en Hattrick

30.12.2009 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

solouneuro Alineación oficial del equipo 'solouneuro' en el partido 3 - 2 BizarrenFC Alineación oficial del equipo 'BizarrenFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
solouneuro Alineación oficial del equipo 'solouneuro' en el partido 1 - 2 BizarrenFC Alineación oficial del equipo 'BizarrenFC' en el partido
Tiene suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

solouneuro

Goles Goles

  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Serkan Elçibey va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Osmani Araújo va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. solouneuro posava el marcador 1 a 1.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): solouneuro va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 54 Yann Da Cunha va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 109 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Serkan Elçibey se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Stoyan Kamberov que va anotar el 2 - 2 per a BizarrenFC sense cap impediment.
  • 124 Minuto 96 (Gol de penalti): Al minut 96 l'àrbitre va premiar solouneuro amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Osmani Araújo va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Vedran Batović es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vedran Batović de solouneuro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Al minut 7, Rodolfo Becerril de solouneuro es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Jérôme Lespine de solouneuro s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

BizarrenFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jérôme Jamme quedar desmarcat i marcar per a BizarrenFC al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Leo Braidotti va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Randolf Hopfer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.