Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

abantos (1455469) - Los tornados de Gijón (1435749) » 254405755: T29/R1

Copa 254405755 Información oficial sobre el partido 254405755 en Hattrick

30.12.2009 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

arzua Alineación oficial del equipo 'arzua' en el partido 4 - 0 Graná CF Alineación oficial del equipo 'Graná CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
arzua Alineación oficial del equipo 'arzua' en el partido 1 - 1 Graná CF Alineación oficial del equipo 'Graná CF' en el partido
Tiene bastante suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arzua

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Hannes Håkansson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de arzua, Karel Beaumont, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): arzua va augmentar la diferència quan Dorel Bãlutã no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del arzua van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hannes Håkansson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del arzua va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Karel Beaumont, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El arzua ho intentava per la dreta per mitjà de Jens Freyenschlag, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Karel Beaumont es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): El jugador de arzua Dorel Bãlutã va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mattias Van Denderen va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Igor Nikitaev ocupà el lloc d'en Jens Freyenschlag al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de arzua quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Graná CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Séraphin Delpy quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Massimiliano Cassaletti va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Torge Arnbach, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stéphane Cottin de Graná la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joselino Benevides de Graná amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Stéphane Cottin es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Despou.