Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Estrella Gijonesa (993062) - TBTS (1415383) » 254405188: T29/R1

Copa 254405188 Información oficial sobre el partido 254405188 en Hattrick

30.12.2009 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

Real Estrella Gijonesa Alineación oficial del equipo 'Real Estrella Gijonesa' en el partido 4 - 3 A Barra Cf Alineación oficial del equipo 'A Barra Cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Estrella Gijonesa Alineación oficial del equipo 'Real Estrella Gijonesa' en el partido 3 - 1 A Barra Cf Alineación oficial del equipo 'A Barra Cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Estrella Gijonesa

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): Estrella va agafar avantatge al minut 3 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Károly Brezovcsik fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Estrella va aconseguir el 2 - 0 quan Blair Herrera va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Estrella, atacant per l'esquerra al minut 75, va aprofitar el magnífic llançament de Jonas Kopetsch per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 115 Minuto 95 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Blair Herrera de Estrella va fer un bon esprint per escapar-se de Peter Carlsson i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Unai Ribas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 23, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Unai Ribas de Estrella va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Károly Brezovcsik de Estrella es va guanyar la targeta groga merescudament.

A Barra Cf

Goles Goles

  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Barra van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 35 quan Eerik Nikko sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Barra van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 59, quan Peter Carlsson va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 82 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Antonio Usai marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xose Ferreruas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xose Ferreruas de Barra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.