Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepeludito FC V3 (801913) - Valle De Egüés (1337826) » 254403966: T29/R1

Copa 254403966 Información oficial sobre el partido 254403966 en Hattrick

30.12.2009 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

pico pala Alineación oficial del equipo 'pico pala' en el partido 1 - 2 los pichas bravas Alineación oficial del equipo 'los pichas bravas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pico pala Alineación oficial del equipo 'pico pala' en el partido 2 - 1 los pichas bravas Alineación oficial del equipo 'los pichas bravas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pico pala

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Matthieu Delor és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Edikas Žygutis perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El jugador de pico Francesco Ziggiotto quasi va assolir l'empat al minut 54 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): Juan Luis Vázquez Ochoa va llançar una falta directa al minut 77 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): pico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alfredo Orio no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Watelet al camp.

los pichas bravas

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 11 minuts Rafael Négyesi va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 20 una excel·lent centrada de George Ungurianu va arribar a Jorge Antonio López Melgarejo, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Jan van Woerkom va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Antonio López Melgarejo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stuart Brewer de pichas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.