Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toro CF (490978) - At. Mussol (796234) » 254401695: T29/R1

Copa 254401695 Información oficial sobre el partido 254401695 en Hattrick

30.12.2009 12:30:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

sta.aurelia Alineación oficial del equipo 'sta.aurelia' en el partido 5 - 4 At. Mussol Alineación oficial del equipo 'At. Mussol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sta.aurelia Alineación oficial del equipo 'sta.aurelia' en el partido 1 - 2 At. Mussol Alineación oficial del equipo 'At. Mussol' en el partido
Tiene mucha potra 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sta.aurelia

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gabriel Gomes de sta.aurelia aconseguir un gol al minut 57 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mussol. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gonzalo Lagunas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del sta.aurelia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): sta.aurelia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ricardo Del Valle en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Jáuregi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): sta.aurelia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Felipe Om va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 92 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 92 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ricardo Del Valle va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Ricardo Del Valle va clavar el 3 - 2 per a sta.aurelia amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de sta.aurelia, Manuel Astigarraga, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Gonzalo Lagunas xutant per a sta.aurelia va fer anar la pilota just on la volia, però Ignacio Jáuregi, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de sta.aurelia Luis Calbetón va intentar enganyar Ignacio Jáuregi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Felipe Om de sta.aurelia anava molt fort i col·locat però Ignacio Jáuregi no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de sta.aurelia Józef Wieliński va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 057 Minuto 138 (Penalti marcado (nervioso)): A en Totok Marjuki de sta.aurelia li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Ignacio Jáuregi posant el 5 - 4 a l'electrònic.

At. Mussol

Goles Goles

  • 164 Minuto 74 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Alfredo Aedo de Mussol va marcar de penal l'empat al minut 74.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Mussol prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Aniol Churruca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Quốc Tuấn Mã quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aniol Churruca de Mussol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Mussol Alfredo Aedo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tiago Heitor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Dani Hedderich, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tiago Heitor va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Mussol i 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Manolo Terroba anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Mussol.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Mussol Fredrik Thorvaldsen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tiago Heitor. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Quốc Tuấn Mã de Mussol va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jorge Esnaola, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tiago Heitor va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Mussol i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 139 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Aniol Churruca xutant per a Mussol va fer anar la pilota just on la volia, però Tiago Heitor, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.