Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masnou F.C. (774463) - U.D. Parque Mediterráneo (308138) » 254401267: T29/R1

Copa 254401267 Información oficial sobre el partido 254401267 en Hattrick

30.12.2009 12:30:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

Masnou F.C. Alineación oficial del equipo 'Masnou F.C.' en el partido 5 - 4 Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Masnou F.C. Alineación oficial del equipo 'Masnou F.C.' en el partido 2 - 0 Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masnou F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Antonio Pardo era molt més ràpid que el defensa Tobias Stensson. Al minut 23, el jugador de Masnou va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Juan Hurtado Amezaga va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Juan Hurtado Amezaga gairebé va marcar per a Masnou des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Masnou per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Hurtado Amezaga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Masnou va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Juan Hurtado Amezaga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Masnou per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 95, quan Juan Hurtado Amezaga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Rivero de Masnou es va emportar una amonestació al minut 105 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Després de 21 minuts jugats, Modesto Salvador Escuder es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Mateo.
  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Patrick Schwarzenbach va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Masnou es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Masnou, Antonio Pardo, col·locà la pilota just a les mans d'en Rafael Alpont. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Francesc Xavier Marsà va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Luis Gimeno de Masnou va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): José Manuel de Araoz de Masnou, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Alpont en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Rafael Lara Álvarez de Masnou va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.

Los Últimos

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Últimos eren letals, i Diego Ramírez va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): Últimos agafava avantatge al minut 60 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Romain Gorlier amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Albert Godayol va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Últimos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dario Antonio Gigliotti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el Últimos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dario Antonio Gigliotti s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Últimos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Romain Gorlier, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enzo Tassoni de Últimos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Artur Llaudet ocupà el lloc d'en Diego Ramírez al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Últimos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tobias Stensson va xutar fora per a Últimos, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Últimos Artur Llaudet va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Últimos, Rafael Alpont, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Dedé Vale anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Últimos.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Últimos Enzo Tassoni, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rafael Lara Álvarez. El marcador continuava 5 - 4.