Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heroes del cesped (1460385) - montañeros f.c (123728) » 254399941: T29/R1

Copa 254399941 Información oficial sobre el partido 254399941 en Hattrick

30.12.2009 12:30:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

Heroes del cesped Alineación oficial del equipo 'Heroes del cesped' en el partido 2 - 1 montañeros f.c Alineación oficial del equipo 'montañeros f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Heroes del cesped Alineación oficial del equipo 'Heroes del cesped' en el partido 3 - 0 montañeros f.c Alineación oficial del equipo 'montañeros f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heroes del cesped

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gabriel López ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Heroes es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Heroes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Seyit Adısanlı va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Francisco de Asís de la Guardia va rematar alt.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco de Asís de la Guardia per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jan Mahull va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francisco de Asís de la Guardia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Klaus-Günther Meiler es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Després de 36 minuts, Heroes va veure com el seu jugador Enrique Matas havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Klaus-Günther Meiler entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Francisco de Asís de la Guardia de Heroes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Gabriel López de Heroes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

montañeros f.c

Goles Goles

  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Adrián Baute de montañeros va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.