Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimnàstic de Tarragona (1369531) - asenkos (493029) » 254398515: T29/R1

Copa 254398515 Información oficial sobre el partido 254398515 en Hattrick

30.12.2009 12:45:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

Gimnàstic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Gimnàstic de Tarragona' en el partido 4 - 3 los chupacharcas Alineación oficial del equipo 'los chupacharcas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gimnàstic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Gimnàstic de Tarragona' en el partido 1 - 0 los chupacharcas Alineación oficial del equipo 'los chupacharcas' en el partido
Tiene bastante suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnàstic de Tarragona

Goles Goles

  • 110 Minuto 15 (Gol de falta): Al minut 15, Nastic van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Sisebuto Erarrizaga va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Nastic va posar-se per davant 2 - 1 al minut 49, quan Sisebuto Erarrizaga va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Leandro Condeço marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Alvino Parga que va xutar a fora per molt poc.
  • 220 Minuto 107 (Ocasión de falta): Sisebuto Erarrizaga quasi dona a Nastic l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Alvino Parga de Nastic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Nastic Sisebuto Erarrizaga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aristeo Rivadulla es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Nastic, Albert Bertrana, col·locà la pilota just a les mans d'en Aristeo Rivadulla. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Gunnar Zizka va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Siegmund Sangmaister xutant per a Nastic va fer anar la pilota just on la volia, però Aristeo Rivadulla, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Rogier Verhaegen de Nastic anava molt fort i col·locat però Aristeo Rivadulla no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.

los chupacharcas

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): En Alberto Guevara va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de chupacharcas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 55, Maximiliano Sotero va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jorge Luis Speroni de chupacharcas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eduard Osterholzer en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de chupacharcas Simeón Arias va intentar enganyar Eduard Osterholzer amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Per-Åke Hammarin va xutar fora per a chupacharcas, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Manuel Abas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Eduard Osterholzer va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de chupacharcas i 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de chupacharcas Xerach Vidal va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.