Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

david23cf (1369542) - Archidona C.F. (125219) » 254397333: T29/R1

Copa 254397333 Información oficial sobre el partido 254397333 en Hattrick

30.12.2009 12:45:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

U.E tikitaka Alineación oficial del equipo 'U.E tikitaka' en el partido 3 - 4 Archidona C.F. Alineación oficial del equipo 'Archidona C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E tikitaka Alineación oficial del equipo 'U.E tikitaka' en el partido 1 - 0 Archidona C.F. Alineación oficial del equipo 'Archidona C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E tikitaka

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a tikitaka per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ufuk Nehir, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Amb 24 minuts disputats, Paolo Forestieri gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Lucas Bonnet va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Mieczysław Wojciechów quasi marca en una jugada assajada de córner que Salvador Mínguez Ochoa havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62, Stoyan Bakalov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de tikitaka, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Salvador Mínguez Ochoa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 224 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 82, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Paolo Forestieri sempre els tira per la dreta i en Lucas Bonnet, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan Luis Salinas Malagamba s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Ufuk Nehir de tikitaka va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Luis Salinas Malagamba va prendre el seu rol al minut 23.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Alfio Zimpaglione va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 109 (Tirita): Al minut 109, Marek Przespolewski de tikitaka es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Paolo Forestieri de tikitaka és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de tikitaka Salvador Mínguez Ochoa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lucas Bonnet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Marek Przespolewski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Mieczysław Wojciechów de tikitaka va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de tikitaka Alfio Zimpaglione, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lucas Bonnet. El marcador continuava 3 - 4.

Archidona C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Soria de Archidona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 92, Primo Esaín de Archidona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Raúl Blanca anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Archidona.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Daniel Graça de Archidona, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alfio Zimpaglione en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Archidona, Danko Vukman, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Archidona, Veljko Duljaj, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paulino Navas va xutar fora per a Archidona, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!