Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L´obriLull (799170) - Carthago másters 3.0 (30607) » 251113832: T28/R5

Copa 251113832 Información oficial sobre el partido 251113832 en Hattrick

07.10.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 5

L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido 2 - 3 Los Guerreros del Beakman Alineación oficial del equipo 'Los Guerreros del Beakman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido 1 - 2 Los Guerreros del Beakman Alineación oficial del equipo 'Los Guerreros del Beakman' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 4,0 % 77,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L´obriLull

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de L´obriLull va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Gyula Hámori, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de L´obriLull van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Antonio Soler en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Hipòlit Duran va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Oscar Domínguez ocupà el lloc d'en Miquel Nigro al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de L´obriLull quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Oscar Domínguez va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Los Guerreros del Beakman

Goles Goles

  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 48 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Carlo Maurizio Gargano marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Guerreros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Próspero Imbroda, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Paco Balsa sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marc Riba que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Manolo Heredia va marxar per velocitat al minut 7 i va fer una passada de la mort a Mathieu Maupetit, però aquest va fallar.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Manolo Heredia va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Santiago Ríos va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karol Durok.