Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

recreativo petaesfinters (121627) - IFK North River (440527) » 251113819: T28/R5

Copa 251113819 Información oficial sobre el partido 251113819 en Hattrick

07.10.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 5

recreativo petaesfinters Alineación oficial del equipo 'recreativo petaesfinters' en el partido 2 - 4 IFK North River Alineación oficial del equipo 'IFK North River' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
recreativo petaesfinters Alineación oficial del equipo 'recreativo petaesfinters' en el partido 1 - 1 IFK North River Alineación oficial del equipo 'IFK North River' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,6 % 39,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

recreativo petaesfinters

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a petaesfinters va ser Malcolm Kaye.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): Andriy Shutkov de petaesfinters va demostrar les seves habilitats al minut 75 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Wilhelm Arwe de petaesfinters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

IFK North River

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Rafael Alegría va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del petaesfinters. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oded Mashiach la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del North es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 54.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a North augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Álvaro Garcia es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alvar Carballo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Alvar Carballo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sławomir Różycki, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Álvaro Garcia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): North va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sławomir Różycki va desviar el xut final de Fernando Tristán després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Álvaro Garcia de North la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85 de partit, el jugador Oded Mashiach de North es va lesionar lleugerament però va poder continuar.