Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Balear (1370722) - MorliFC (492269) » 251113582: T28/R5

Copa 251113582 Información oficial sobre el partido 251113582 en Hattrick

07.10.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 5

Real Camino a la Perdicion Alineación oficial del equipo 'Real Camino a la Perdicion' en el partido 2 - 6 micholetos Alineación oficial del equipo 'micholetos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Camino a la Perdicion Alineación oficial del equipo 'Real Camino a la Perdicion' en el partido 2 - 2 micholetos Alineación oficial del equipo 'micholetos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,3 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Camino a la Perdicion

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Perdicion van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Cãtãlin Drãgus en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el Perdicion va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en David Urquijo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guy Sheetrit.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Cañete de Perdicion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): David Urquijo de Perdicion va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Agatino Lis va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Agatino Lis va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

micholetos

Goles Goles

  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 28, en Nicke Thorby la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ted Butthoff que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Perdicion. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Val la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del micholetos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 29.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nicke Thorby va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): micholetos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Guus Breine va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de micholetos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Luis Val, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 5.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ted Butthoff de micholetos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): micholetos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nicke Thorby va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.