Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fontiñas SDC (1369081) - campeolones (486831) » 251113326: T28/R5

Copa 251113326 Información oficial sobre el partido 251113326 en Hattrick

07.10.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 5

Valencia Delta Alineación oficial del equipo 'Valencia Delta' en el partido 4 - 8 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Valencia Delta Alineación oficial del equipo 'Valencia Delta' en el partido 1 - 4 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
Tiene bastante suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Delta

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luis Tolosa Carrión ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Valencia es posava per davant 1 a 0.
  • 110 Minuto 52 (Gol de falta): Al minut 52, Valencia van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Luis Tolosa Carrión va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Michele Leonardi va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Constante Arribas va estar a punt d'acabar en gol al minut 94, però el porter visitant Alberto Fornet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Valle de Valencia es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Valencia Luis Tolosa Carrión va intentar enganyar Alberto Fornet amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Valencia Armando Gava va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Constante Arribas xutant per a Valencia va fer anar la pilota just on la volia, però Alberto Fornet, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergio Mouré de Valencia anava molt fort i col·locat però Alberto Fornet no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 6.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Valencia, Sabino Patiño, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 7 al marcador.

campeolones

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): Als 9 minuts de partit, Miguel Ruiz Tarríaz de campeolones va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Johnny Pilstad era molt més ràpid que el defensa Diego Valle. Al minut 18, el jugador de campeolones va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ricardo Fernández que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a campeolones.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Mikael Niemelä quasi aconsegueix empatar per campeolones al minut 6, però Julián Llanos va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip campeolones Mikael Niemelä quasi marca al minut 57 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Theofanis Melonakos l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de campeolones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ricardo Fernández va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del campeolones que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ricardo Fernández, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Remi Bueno de campeolones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de campeolones Ricardo Fernández no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Julián Llanos es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Mikael Niemelä anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a campeolones.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Johnny Pilstad de campeolones, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Julián Llanos en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 6.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): José Ramón Benítez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 7.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de campeolones, Jorge Usón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 8 al marcador.