Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

burriatos (120204) - CR Alberto F.C. (121610) » 250866107: T28/R4

Copa 250866107 Información oficial sobre el partido 250866107 en Hattrick

30.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 4

Irredentia Alineación oficial del equipo 'Irredentia' en el partido 2 - 5 Queso Mecanico Alineación oficial del equipo 'Queso Mecanico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Irredentia Alineación oficial del equipo 'Irredentia' en el partido 2 - 3 Queso Mecanico Alineación oficial del equipo 'Queso Mecanico' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,7 % 59,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irredentia

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 del partit, el jugador José Alberto Del Naranjo de Irredentia va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Irredentia s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joan Fernández que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 58 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Irredentia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Alberto Del Naranjo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eduardo Mármol.
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Enrique Remotti Carbonell va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

Queso Mecanico

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): En Marco Zito va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 19. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mecanico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Erik Pintér va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ferriol Riudavet va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Marco Zito va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Mecanico per augmentar la diferència al marcador a 2 - 5 al minut 78. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Marco Zito. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Erik Pintér va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Serafín Marrero va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Mecanico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 59, quan Marco Zito va quedar-se sol davant el porter Serafín Marrero, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Daniel Olivé de Mecanico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Montejo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27 de partit, el jugador Ferriol Riudavet de Mecanico es va lesionar lleugerament però va poder continuar.