Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cadiz team 2408 (1339431) - Lejía Crew (436415) » 250865056: T28/R4

Copa 250865056 Información oficial sobre el partido 250865056 en Hattrick

30.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 4

Equipo sin nombre Alineación oficial del equipo 'Equipo sin nombre' en el partido 3 - 2 fcyepes Alineación oficial del equipo 'fcyepes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Equipo sin nombre Alineación oficial del equipo 'Equipo sin nombre' en el partido 3 - 2 fcyepes Alineación oficial del equipo 'fcyepes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,5 % 28,2 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo sin nombre

Goles Goles

  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Inodoro Campanela va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 110 Minuto 73 (Gol de falta): Jørgen Tranberg va aconseguir l'empat per a Equipo mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Equipo va ser Luis Savini.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrea Ciccioli va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant 郭 (Guo) 荣添 (Rongtian) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Valeriu Ulmeanu de Equipo va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Fernando Garaiburu que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Inodoro Campanela va disposar d'una bona oportunitat al minut 50, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Equipo va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Nicolas Vivier va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicolas Vivier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Fernando Garaiburu de Equipo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Ciccioli de Equipo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Semblava que Valeriu Ulmeanu s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 82 va fer que Sebastian Smogur de Equipo hagués d'abandonar el terreny de joc. Gabino Pastor Merino va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

fcyepes

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Ignacio Oseguera de fcyepes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Passaven 40 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Falko Herrnburg va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Oseguera de fcyepes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrick Noël de fcyepes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Artūras Latoškinas de fcyepes va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gwenc'hlan Bouthors va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Yiorgos Prasomouris va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de fcyepes estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.